Mina fötter mår mycket bättre

Mina fötter mår mycket bättre

Tjena, hallå, hej och välkommen. Det var längesedan vi sågs, men jag hoppas att ni kommer uppskatta ett nytt inlägg från mig ändå. Varför jag har vart borta så länge från sociala medier kommer ni få veta mer om i kommande inlägg, men idag är det dags för att berätta om ett företag vid namn Fothälsan i Sala som då erbjuder just medicinsk fotvård i Sala.

Jag har inte tagit hand om mig som jag borde ha gjort den senaste tiden, men nu när jag har börjat må lite bättre än vad jag har gjort innan har jag börjat gå på medicinsk fotvård i Sala för att mina fötter inte alls mår bra. Hela livet har jag haft problem med mina fötter då jag alltid har haft ont i hålfoten, och jag kände att det var dags att ta tag i det nu. Mamma tog med mig till denna firma så att jag fick gå på medicinsk fotvård i Sala så att mina fötter kan bli bra igen, och jag måste bara säga att det har hjälpt mig väldigt mycket. Jag mår mycket bättre i mitt psyke då jag inte måste tänka på att mina fötter gör konstant ont, och sedan är det bara skönt att kunna gå eller springa längre sträckor som jag inte har kunnat innan. Jag har alltid tyckt om sport, men på grund av smärtan i min hålfot har jag inte kunnat hålla på med det, men jag ska nu börja träna basket, vilket kommer bli hur roligt som helst. Jag tror att detta är slutet på mitt inlägg, så ni får ha det bra och längta efter nästa inlägg då jag berättar avrför jag har vart borta från bloggen och sociala medier. Ha det fint.  


Kommentarer är stängda.