Hustaket blev rent

Hustaket blev rent

Välkommen, välkommen och hej på er kära läsare. Jag är väldigt nyfiken på vad ni har hittat på i helgen, så kan inte ni kommentera vad ni har gjort? Jag har själv inte hittat på så mycket förutom att ligga hemma i soffan och kollat på TV. Det har passat mig väldigt bra denna helgen. I veckan fick jag hjälp av en person som heter Gert Hallengren som håller på med fasadtvätt i Huddinge bland annat, och han har då hjälpt mig med att tvätta mitt tak som såg helt förskräckligt ut.

Samtliga personer brukar vara noga med att ta hand om sitt hus, men jag är inte den personen som tänker på att det behövs göras. När min kära bror kom hem till mig efter att han har bott utomlands i ett år var det första han lade märke till att mitt tak var fyllt av mossa och att det inte såg bra ut alls. Som sagt hade jag inte tänkt på det innan, men jag tog mig i alla fall i kragen och hörde av mig till Gert Hallengren som håller på med fasadtvätt i Huddinge som kunde hjälpa mig med att få bort denna mossa. Jag var inte hemma när han utförde detta jobbet eftersom jag var tvungen att hoppa in på jobbet. Mitt ansiktsuttryck när jag kom hem från jobbet var nog roligt då jag helt tappade hakan. Tänk att mitt tak var så rent, och att det inte var grönt egentligen. Nu ser huset mycket trevligare ut och det är tack vare Gert Hallengren som håller på med fasadtvätt i Huddinge. Det var allt för idag kära vänner, men nu tycker jag att vi ska ha en konversation i kommentarsfältet om vad ni har gjort i helgen. Vi ses i kommentarsfältet. Ha det fint.  


Kommentarer är stängda.