För er konstintresserade

För er konstintresserade

God förmiddag, god förmiddag! Med dagens inlägg skulle jag vilja vända mig till er som är intresserade av konst i Norrtälje med omnejd. Idag tänkte jag nämligen prata lite om Raija Gustafsson Konst, det är enligt mig en konstnär som är otroligt duktig på det hon gör.

Så länge jag kan minnas har jag haft ett intresse för konst av olika slag, då pratar jag om både konst i form av målningar men även fotografier och skulpturer. Raija Gustafsson är en konstnär som jag verkligen har fastnat för, det är faktiskt på senare tid som jag har hittat henne. Det var en nära vän till mig som hittade henne och tipsade mig om att kolla in henne, vilket jag självfallet gjorde. Redan från första stund kände jag att det var en konstnär i min smak, hon har en enorm talang och målar tavlor som verkligen passar det jag gillar. Eftersom jag inte visste vem hon var innan min kompis tipsade mig om henne tänkte jag att jag ville skriva det här inlägget för att tipsa er om henne, så att fler kan upptäcka henne och hennes otroliga talang. Hon utgår med sin konst från Norrtälje men har även en hemsida och instagram där man kan se hennes konst om man nu skulle bo längre bort. I början av inlägget har jag lagt en länk till hennes hemsida där ni kan läsa mer om både henne samt se hennes olika konstverk. Förhoppningsvis har jag några konstintresserade läsare som kommer uppskatta den här typen av inlägg. Ni får gärna dela med er i kommentarsfältet om era tankar kring det här inlägget samt om ni skulle vilja ha fler liknande inlägg i framtiden. Det skulle även vara kul om ni delade med er om andra konstnärer, jag skulle verkligen uppskatta om ni har något tips på någon annan konstnär som utövar konst i Norrtälje, det är i närheten av var jag bor och därför skulle jag vilja upptäcka fler konstnärer i området.


Kommentarer är stängda.