Nytt kakel i badrummet

Nytt kakel i badrummet

Hej, hej och hej. Idag har jag något riktigt trevligt att dela med mig av och det är om ett företag vid namn Snickeri 99 som håller på med kakelsättning i Kalmar, och de har hjälpt mig att fräscha till mitt gamla badrum. Ni ska få lite information om detta företag och hur mitt badrum blev efter att de var hos mig.

Jag har verkligen tröttnat på mitt gamla badrum och jag har inte ens velat gå in där för att gå på toaletten eller ens in i duschen. Det är riktigt gammalt och det är inte fräscht någonstans, därför valde jag att renovera badrummet själv eftersom jag är utbildad till att göra det, men för att allt skulle bli kompatibelt så var jag tvungen att höra av mig till ett företag som hanterar kakelsättning i Kalmar. Jag har som sagt en utbildning för att kunna renovera badrum, men något jag inte har en utbildning i är att sätta kakel på väggarna, men då är det hur bra som helst att det finns folk som kan kakelsättning i Kalmar, precis som Snickeri 99. Jag tycker själv att de har gjort ett fantastiskt jobb med mitt badrum och nu är det stället som jag vill vara på mest i lägenheten. Jag kan inte förklara med ord hur lycklig jag är över att jag bestämde mig för att renovera detta badrum, för nu känns hela lägenheten komplett. Det är hur skönt som helst. Nu är det dags för mig att äta lunch, men vi hörs av i nästa inlägg då jag kanske lägger ut lite bilder på hur det blev. Hej då fina ni.


Kommentarer är stängda.