Mycket fin konst

Mycket fin konst

God förmiddag damer och herrar. Vad trevligt att ni kikar in här igen och är intresserade av att läsa min blogg. Jag har kollat lite i statistiken och för att jag ska vara intresserad av det estetiska så är ite det ett aktivt ämne på min blogg, så jag tänkte idag prata lite om konst i Falkenberg som jag har hittat på Galleri Hjertstedska Villan.

Jag har ett brinnande intresse av allt det estetiska här i världen och jag njuter av att kolla på fina verk och annat. Den senaste tiden har jag inte vart så aktiv i detta och det är därför det inte har vart aktuellt på min blogg heller, men nu hörni, nu har jag hittat Galleri Hjertstedska Villan som håller på med konst i Falkenberg. Jag tycker att de har en otroligt fin konst och jag blir så glad när jag ser den. Är det inte härligt hur vi människor kan finna intresse och lycka i så många olika ämnen? Mitt intresse brinner då för verk och det estetiska och det gör mig till världens lyckligaste människa. Det är som en trygghet för mig. I alla fall hittade jag då Galleri Hjertstedska Villan som håller på med konst i Falkenberg och det är jag så glad över. Jag har i många år tittat på konst, men jag har aldrig hittat något lika bra som detta, så jag är positivt överraskad av vad de kan erbjuda. Jag tycker att ni ska kika in på deras hemsida om ni är intresserade av konst som jag, för ni kommer absolut inte bli besvikna, det kan jag garantera. Nu får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer nästa vecka. Hej då.  


Kommentarer är stängda.